Untitled
12 okt 2012
week 45: 5 t/m 10 oktober

Op 04 oktober zijn we ’s ochtends naar de zandbak gegaan. Bas heeft zich prima vermaakt. Er waren schepjes en zeefjes, maar het leukst vond hij de vrachtauto’s. We hadden zand in de laadbak gedaan, maar Bas kiepte de vrachtauto steeds op zijn kant, omdat hij dan beter bij de wielen kon, die toch echt het interessants waren. ’s Middags zijn we weer gaan zwemmen. Terug in het appartement was Bas erg onrustig, maar ’s avonds bij het eten was hij weer erg lief.
05 Oktober was alweer de laatste dag van onze vakantie. Voordat we naar Deurne vertrokken, zijn we eerst nog een keer gaan zwemmen. Bas heeft een uurtje in de auto geslapen en heeft daarna lief gespeeld. Thuis hebben we wat gedronken en een koekje gegeten en heb ik met Bas een rondje gemaakt langs zijn vertrouwde spulletjes; zijn box en de knuffels op zijn kamer. Toen hij ’s middags in zijn bedje lag, heeft hij hard gehuild en duurde het even voor hij wilde gaan slapen. Ook heeft hij niet zo goed gegeten.
Op 06 oktober ging het alweer veel beter. Bas is, ondanks dat hij af en toe moest hoesten, vannacht niet wakker geweest en heeft tot 07.15 uur doorgeslapen. Tante Willeke, tante Maartje en Eline zijn vandaag op bezoek geweest. Later zijn we even bij opa en oma Van Mierlo geweest. Na zijn eten wilde Bas niet naar bed. Hij is opgebleven totdat hij zijn flesje op had en daarna ging hij wel goed slapen.
We zijn op 07 oktober met opa en oma Van Mierlo naar tuinhuisjes gaan kijken. Opa en oma Van Aerle kwamen vandaag terug van vakantie; daar zijn we ’s avonds naar toe gegaan.
Tante Maartje, Eline en opa en oma Van Aerle zijn op 08 oktober op bezoek geweest.
Op 09 oktober ben ik met Bas naar Helmond geweest om op zoek te gaan naar een kapstok en om de inbouwkast voor op onze slaapkamer te bestellen. Samen met Mark zijn we ook nog naar Eindhoven gereden. We hebben geen kapstok naar onze zin kunnen vinden, maar de slaapkamerkast is besteld, zodat we straks niet meer iedere keer bij Bas op de slaapkamer hoeven te zijn. Ondanks dat Bas behoorlijk vaak de auto in en uit is gesleept, is hij erg lief geweest.
Op 10 oktober was Mark jarig. ’s Ochtends na zijn pap heeft Bas gezellig bij ons in bed gelegen. Mark moest gewoon werken vandaag. Na zijn eten is Bas opgebleven totdat hij zijn flesje kreeg. Daarna hebben Mark, Esther, Lars en Eline Bas in bed gelegd en is hij lief gaan slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative